Vi har en revisor som tar hand om oss

Helena Högdahl Sörmlands Städservice AB

Vi har en kontaktperson som tar hand om oss, men även när hon är sjuk fungerar det jättesmidigt.

I november 1998 slog LR Revision och Redovisning i Strängnäs AB upp dörrarna till sitt nya kontor. En av de första kunderna var Helena Högdahl från Sörmlands Städservice AB.

– Vi har funnits här i Strängnäs i 26 år nu, berättar Helena. Vi började i liten skala, jag och en väninna, och nu har det utvecklats till ett familjeföretag där jag, maken och vår son är aktiva. Totalt är vi nio anställda. För oss har det alltid varit självklart att tänka långsiktigt och växa i lagom takt. Vi har dessutom alltid varit måna om att ha proffsiga, men samtidigt personliga, relationer till våra kunder.

– Vi kom i kontakt med LR Revision och Redovisning genom vår gamla revisor. För oss blev det en stor skillnad! Vi anlitar dem för löpande rådgivning. Jag lämnar in underlag och får sedan hjälp med ekonomiska rapporter med mera. Vi har en kontaktperson som tar hand om oss, men även när hon är sjuk fungerar det jättesmidigt. Alla vi har varit i kontakt med har varit trevliga, kunniga och insatta, vilket är en stor trygghet för oss.

– Som småföretagare är det mycket att hänga med i – utvecklingen i den egna branschen är ju bara en del. Att dessutom orka hänga med i nya lagar och regler är nästan omöjligt. LR Revision och Redovisning ser till att hålla oss informerade och säkerställer att vår ekonomi och vår rapportering håller högsta kvalitet, avslutar Helena Högdahl.